Je leven in 5G

Voor een online campagne van TNO rond de ontwikkelingen van 5G maakten we een Micrio-interactive die werkt op zowel desktop als mobiel.

Sinds onze 'huisgemaakte' super-inzoom tool Micrio in 2016 het licht zag, hebben we 'm snel volwassen zien worden. Veel van onze klanten zetten Micrio inmiddels in voor campagnes die draaien om online storytelling, of nu kunstwerken of hi-res foto's als basis dienen. In 2018 benaderde de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Natuurwetenschappelijk Onderzoek (TNO) ons om Micrio in te zetten voor een online campagne rond 5G. Niet met schilderijen of grote beelden als basis, maar met hi-res illustraties. Ook dat kan in Micrio!

Waar de meeste organisaties dankzij de uitgebreide documentatie ondertussen zelf aan de slag kunnen met Micrio, vroeg TNO ons voor hun 5G-campagne om een implementatie op maat. Samen met onze vrienden van designbureau Fabrique maakten we een interactief drieluik verrijkt met navigatie, tours en markers, die werkt op zowel desktop als mobiel.

Marcel legt uit waarom TNO koos voor Micrio

In de interactive Je leven in 5G toont TNO de grote maatschappelijke impact van de nieuwe generatie internettechnologie. Middels storytelling, audio en video's wordt de bezoeker geïnformeerd over de effecten van 5G op ons voortbewegen, onze voedselproductie en ons sociale leven, maar ook over de rol die TNO in deze ontwikkelingen speelt.