Q42 Den Haag met de auto

De parkeergarage die je op het plaatje hierboven ziet, die staat er in het echt niet meer. In plaats daarvan krijg je een grote bouwput. Goeie deal?

Parkeren in de straat

In vrijwel de gehele Saturnusstraat (links én rechts vanaf de Melkwegstraat) kun je vrij parkeren. Er is een aantal plekken waar je niet mag parkeren (vanwege uitritten) en er zijn enkele betaalde parkeerplekken (tegenover De Vos verfwinkel). Op deze betaalde plekken mag je maximaal 2 uur staan van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur. Buiten deze tijden is het ook hier gratis parkeren.

Als er aan de straat geen plek is, wordt het helaas iets uitdagender. Maar, we gaan je zo goed mogelijk helpen. Je kunt dan je auto in de parkeergarage zetten. Daarbij heb je de hulp van een Q'er nodig.

De parkeergarage

Momenteel zijn er veel werkzaamheden in de straat. De situatie rondom de parkeergarage wijzigt daardoor ook nogal eens. De laatste wijziging heeft ervoor gezorgd dat de ingang gemakkelijker bereikbaar is.

  1. Navigeer naar de Saturnusstraat 14. Let op: voorheen was de ingang naar de parkeergarage helemaal aan de andere kant van het blok. Dat is nu anders. De ingang is nu te bereiken vanaf dezelfde straat de hoofdingang van Q.
  2. Als je recht voor Q staat, zie je links de ingang. Rechts daarvan is een tijdelijke route naar de ingang van de parkeergarage gemaakt. Je rijdt over ±25 meter betonplaten.
  3. Aan het einde is links de ingang naar de parkeergarage.
  4. Om deze open te krijgen heb je hulp van een Q'er nodig. Heb contact met iemand uit je team of bel het Q telefoonnummer: (070 - 445 23 42)

Eenmaal binnen:

  1. Rijd rechtdoor tot het einde en ga linksaf.
  2. Je ziet een tweede deur. Ook hiervoor geldt: je hebt hulp nodig van een Q'er om deze open te krijgen.
  3. De parkeerplekken van Q herken je aan de zwarte borden met daarop een witte tovenaar.

In deze video: zo kom je vanaf de straat naar de parkeergarage.

In deze video: de route in de algemene garage naar de Q garage.

In deze video: uitleg over de Q garage en hoe je vanaf daar ons kantoor binnen komt.

Uitrijden

  1. De roldeur gaat vanzelf open.
  2. Wanneer je de juiste route richting de uitgang neemt (direct uit de roldeur naar rechts), opent de uitgang zich vanzelf.

Kom je toch met het OV? Check dan hier je mogelijkheden.

Wil je naar Q42 Amsterdam? Dan heb je meer aan deze info.